Moeten matrassen echt zo duur zijn?

Ja, matrassen moeten duur zijn, maar niet zo duur. Je weet wanneer je je grote nieuwe motorfiets en het kost je 2.000 euro, maar het is niet zo duur? Begrijp je echt wat dat betekent? Het betekent dat het een stuk goedkoper is om een auto te hebben en te leven als een koning, dat wil zeggen als je in de eerste plaats geen auto nodig hebt. Hetzelfde geldt voor matrassen. We leven in een extreem dure samenleving en matrassen zijn niet eens dicht bij een luxe item.

Ik woon al bijna acht jaar in Amsterdam, en de gemiddelde maandelijkse kosten van een matras zijn nu rond de 300 euro, of rond de $ 410. En, als je woont in een zeer dure stad, de kosten nog hoger. En ook al is dit in een tijd dat ik minder dan 10 euro per maand huur betaal in Amsterdam, het is niet zo dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn geld. Dit kan vermeldenswaard zijn, als je het vergelijkt met Matras Topper Ikea. Het is omdat ik het me niet kan veroorloven om mijn eigen matras te kopen. Mijn man is een leraar en hij is een student van de verpleging. Hij verdient zo'n 300 euro per maand. Ik verdien geen geld. Toen ik mijn eerste matras ging kopen, moest ik naar het magazijn waar ik mijn oude matras kocht. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Handdoek Zwart. Ze zeiden: We kunnen het hier niet doen, dus we zullen het niet eens kopen. Bekijk het rapport Gordijn Plisse experience report. Dus toen besloot ik om mijn eigen te maken. De eerste die ik bouwde is ongeveer 50 centimeter lang, en ik heb een groot bed, en het is voor twee personen. In tegenstelling tot matras kan dit veel succesvoller zijn. We noemen het het bed voor twee. Ik slaap niet erg goed, dus ik wil slapen in het midden van het bed, dus heb ik besloten om de twee bedden naast elkaar. Het was leuk om dit te bouwen. Als ik meer verdien, heb ik een groter bed, en je hoeft niet zo ver te kijken en alle bedframes te zien. Je het echt persoonlijk zien.