Over Loïs Hermans

Mijn motto is "Ik hou van matrassen, maar ik hou ook van de mensen die ze maken". Als je het bericht leuk vindt, kun je je hier abonneren, en als je het niet leuk vindt, kun je hieronder een reactie achterlaten. De opmerkingen zijn ook gemodereerd, dus ik vraag u om een positieve opmerking te maken ter ondersteuning van de blog en de mensen die het mogelijk maken. Het is tijd om een discussie te beginnen.

Dus met de eerste post wil ik praten over de matras industrie en waarom we nodig hebben om het in toom te houden. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen denken aan matrassen ze denken aan een ding: "een matras die je niet zal doden". In het verleden hebben we de luxe van slechts een matras, maar nu is het belangrijk dat iedereen een bed heeft. En als u wilt slapen in een comfortabel bed, moet u ook overwegen dat u een comfortabel bed hebben zonder een matras.

Ik ben geboren in Den Haag en woon in Brussel.

Toen ik een kind was, wilde ik verpleegster worden. Ik was altijd een heel slim kind en mijn ouders wilden dat ik mijn droom zou volgen. Nadat mijn moeder in mijn vroege tienerjaren aan kanker overleed, kreeg ik de diagnose een hersentumor. Ik kon alleen naar de dokter in het ziekenhuis, dus mijn vader nam me ook mee naar de dokter. Als gevolg daarvan werd ik op anti-epileptica die hebben geleid tot een heleboel bijwerkingen.

Sinds mijn diagnose mijn vader was voortdurend proberen om me te houden op de pillen, die zo giftig waren dat de artsen zeiden dat het zou heel slecht zijn als ik ging op hen. Ik gaf eindelijk toe en ik stopte met ze, en na een maand kon ik naar huis naar mijn ouders. Ze waren verrast, maar erg blij om me terug te hebben.

Mijn vader vertelde me altijd over deze matras en ik moest het gewoon bekijken. En toen moest ik het voor mezelf kopen.

Een grote fan van matrassen, maar niet van grote matrassen. Een liefhebber van kleine, zoals ik kan getuigen. Mijn vader is een groot voorstander van matrassen voor een lange tijd, maar in de laatste paar jaar, toen ik begon mijn blog besloot ik dat ik wilde meer richten op de kleine matrassen, het spul dat past in je zak en neemt niet te veel ruimte in beslag. Dus begon ik deze blog. Ik heb geprobeerd om zowel mijn persoonlijke als professionele ervaring op te nemen. Ik bevste niet dat al mijn meningen juist zijn, maar u zult velen van hen op deze blog vinden. Kortom: er is geen verkeerde keuze als het gaat om het kopen van een matras. En zoals u zult zien in deze blog, zijn er tal van matrassen die er zijn die gewoon niet voor jou. In feite heb ik het gevoel dat matrassen zijn heel speciaal voor ons en ze kunnen ons leven zo veel meer gelukkig.

Ik heb veel ervaring omdat ik matrassen gemaakt voor een lange tijd en ik heb de man die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de matras bedrijf waar ik werk voor. Ik wil u een paar feiten vertellen over mijn bedrijf en haar producten.

Het bedrijf heet deweijerhof en ik ben degene die dit product maakt. De matrassen die ik maak heten "Deweijers" die een beetje als kussens zijn. Ik maak ook een aantal andere producten. Zoals een kussensloop en een kussen, een stoel, een bureau, een stoelhoes en een kussensloop. De matrassen kunnen door iedereen, per post of via online worden gekocht. Wanneer u online een matras bestelt, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw bestelling is gemaakt en ontvangen. Wanneer uw matras is afgeleverd, zal het bedrijf u een ontvangstbewijs geven en het naar u verzenden. De klantenservice stuurt u ook een volgnummer voor uw matras. U onze tracker gebruiken om te weten wanneer uw matras zal aankomen.